Wednesday, December 19, 2012

Tamatlah Riwayat Panda

Oh cinderella's stepsister. 
Harini anda dah memalukan diri sendiri tahap petala tujuh. Boleh bayang tak when you guys tgah lepak makan dengan kawan-kawan then panda lalu, u guys try to nak bg hint dekat kawan korg yang panda lalu dengan cakap weh weh weh then tiba-tiba panda perasan and tengok anda then anda gelabah terus nyanyi 'ewa bule, ewa bule' dengan gaya siap. okay bye. eh jap panda with a girl? down -.-'' 

#life of pi best. thanks to wai for the explanation, and keri sbb bawa us to setia city alam. first time okay! -.-'' 

Friday, December 14, 2012

Ekspresi

Tinggal seminggu sebelum kelas habis.
Masih ada dua tests yg perlu ditempuh, dua presentations dan tiga assignments.
Ini bukan kes last minutes eh. 
Macam penat dah, tapi ayah kata tak boleh penat lagi.
Sabar kakak. Jangan give up kakak. Confident!
Perlukan kekuatan untuk bangkit semula, semoga dipermudahkan Allah.
In sha Allah.

Oh comelnya saya (-.-'')


Tak sabar nak outing dengan family ahad ni.
Tak sabar nak tunggu kiriman chocolates.
Senyum bahagia. :))

Tuesday, December 4, 2012

Please don't have somebody waiting on you.